woensdag 21 november 2012

Benzine verdienen met de 10’en-lawine!Alle klanten van Total ontvingen tijdens de actieperiode een folder met een unieke actiecode. Hiermee kon men zich aanmelden op de speciale actiewebsite. Wanneer de klant vervolgens de ‘vraag van de dag’ goed had, dan maakte deze automatisch kans op één van de 10 dagprijzen ‘gratis tanken’. Alle deelnemers die vervolgens voldeden aan de criteria maakte gedurende 10 weken kans op een weekprijs ‘een jaar lang gratis tanken’. Deelnemers die zich hadden aangemeld met hun Power Points spaarpas, ingeschreven waren voor Total Assistance en tijdens de actieperiode minimaal 100 liter Total Excellium tankten, maakten daarnaast nog eens kans op de superprijs van ’10 jaar gratis tanken’.
Ter introductie van de Total App werd het ‘Total lawine-spel’ voor smart phones ingezet. De winnaar van de dag ontving bij de hoogste score een Happy Fuel Card t.w.v. € 50,-.

De algehele uitvoering van de actie was web-based gecombineerd met databases in Nederland en Frankrijk.
De ondersteunende communicatie vond plaats via radiocommercials, abri-posters, banners op websites en op de tankstations met A0-posters, pomptoppers, nozzle-talkers, spandoeken en beach flags.
Uiteindelijk deden er vele tienduizenden Total-tankers mee waarvan 32% meerdere keren tijdens de actieperiode.