dinsdag 4 september 2012

Online mediacampagne Respect ZorggroepOp basis van onze ervaring met (display advertising) voor verzorgend- en verplegend personeel in een omgeving van social media hebben we in opdracht van Respect Zorggroep Scheveningen een mediastrategie opgesteld en uitgevoerd voor de regio Den Haag.
We maken gebruik van de reeds ontwikkelde campagne die de afgelopen periode in de vorm van posters en cards te zien was in Den Haag. We ontwikkelden met dit basismateriaal tal van beeld- en tekstbanners op allerlei formaten voor online toepassing.

Veel zorgpersoneel is dagelijks te vinden op sociale media zoals Hyves en Facebook. Daar lag dan ook het zwaartepunt in deze "maatwerk" arbeidsmarktcampagne voor Respect Zorggroep. We vullen dit aan met een getargette inzet van Google en Windows Live.
Dagelijks volgen we via Google Analytics het bezoekersaantal en sturen in de positie en frequentie van plaatsingen om een optimaal bereik te genereren.

Resultaat van de campagne
De campagne voorziet, gedurende acht weken in een constante stroom van traffic naar de werkenbij site van Respect. De aantallen onderstrepen de kracht van social media, óók op stadsnivo.