donderdag 20 oktober 2011

You and Stemat.... Stemat and Die HagheStemat Marine Services is een dochteronderneming van Volker Wessels. Als dienstverlenend bedrijf voor de Maritieme sector werkt Stemat vanuit Rotterdam en participeert in projecten over de hele wereld. Stemat heeft een uitgebreide vloot van schepen en pontons tot equipment zoals kranen, lieren en zelfs accommodaties. Naast de verhuur van materieel adviseert Stemat Marine Services haar klanten met haar expertise en know how.


"Maatwerk en maritiem technisch meedenken" is de boodschap van de campagne. Om deze boodschap kracht bij te zetten ontwikkelden wij een visual device (een beeldmerk) met de tekst: Joint forces. You and Stemat.

Naast een nieuwe brochure en de advertentiecampagne heeft Die Haghe de vormgeving verzorgd van de stand op de Offshore Energy beurs in de RAI. Ook de website van Stemat heeft net een update ondergaan. We waren daarnaast ook nauw betrokken bij het recente PR-offensief voor de lancering van de Stemat Marine App. Deze app voorziet de klanten in accurate en up-to-date informatie over de vloot, equipment en dienstverlening.